Панкейкі з вівсяної муки
(покроковий рецепт з фото)
Корисний і смачний сніданок, який наситить надовго? Так це ж в точності про це блюдо! розповім, як приготувати панкейкі з вівсяної муки, вам точно сподобається і смак, і ситність цієї страви!
Такі панкейкі з вівсяної муки в домашніх умовах готуються досить легко. Взагалі, я вважаю, якщо у вас є міксер і блендер - для вас не повинно існувати поняття "складне блюдо", адже з ними все набагато простіше готується! Так що і цей рецепт, не дивлячись на маніпуляції з яйцями, мені здався простим: на підготовку пішло всього півгодини. Якраз рідні поки прокинулися, а корисний сніданок вже на столі!
- Борошно вівсяне - 50 грам
- Йогурт - 250 грам
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Клітковина - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 1 щіпка

1. Білки відділяємо від жовтків. Білки на високій швидкості в міксері збиваємо з дрібкою солі, потім потроху вводимо мед. У йогурті розбавимо соду, і коли підуть бульбашки - домішуємо до білків. Сюди ж - жовтки. Перемішаємо до однорідності, і вже в останню чергу вводимо борошно і клітковину.

2. Кожен панкейк я смажу з двох сторін на вершковому маслі. За рахунок збитих білків, вони ось які пишні вийдуть.

3. Все готово! Подаємо, полив йогуртом, згущеним молоком або сметаною. Приємного вам апетиту!