Осетинський пиріг з сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Осетинський пиріг - це дуже смачна страва. До того ж - досить просте в приготуванні. Існує безліч варіантів начинок. Один з них - сир із зеленню. Дуже смачно!
Дуже смачний і ситний осетинський пиріг. Готуйте його так: для начинки змішайте подрібнену зелень, сир і вершкове масло. Замісити дріжджове тісто, дайте йому піднятися. Підоспілому тісто розкачати в пласт і викладіть на нього начинку. Зберіть краю коржі зверху, "кліп" і притисніть пиріг руками. Зверху зробіть невеликий отвір для пари. Випікайте пиріг у духовці протягом 15 хвилин. Готовий пиріг змастіть вершковим маслом і подайте на стіл. Смачного!
- Шпинат - 350 грам
- Адигейський сир - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Зелена цибуля - 70 грам
- Braai - 70 грам
- Кріп - 70 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сухі дріжджі - 0, 25 чайних ложки
- Борошно - 2, 5 склянки
- Тепла вода - 1 Склянка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
Для начинки подрібніть і змішайте зелену цибулю, кріп, кінзу і свіжий шпинат. Додайте вершкове масло і подрібнений сир. Добре перемішайте.
Замістити дріжджове тісто з води, солі, масла, цукру, дріжджів і борошна. Дайте йому півгодини піднятися.
Розкачайте тісто в круглий коржик.
Начинку викладіть в центр і зберіть краю коржі зверху. Придавите пиріг руками, намагаючись не порвати тісто і надавши йому форму круглої коржі. Зверху зробіть невеликий отвір. Розігрійте духовку до 220 градусів і випікайте пиріг протягом 15 хвилин. Готовий пиріг змастіть вершковим маслом.