Рецепт Осетинський пиріг з куркою і сиром фото

Осетинський пиріг з куркою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Осетинська кухня
Тісто , Птах , Курка , Дріжджове тісто , Курячий фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Порадуйте своїх близьких смачним осетинським пирогом з куркою і сиром. Готувати його дуже просто і швидко - подивіться рецепт.

Опис приготування:

Простий і смачний пиріг для приготування в духовці. В першу чергу потрібно замісити дріжджове тісто, поки воно буде підніматися, можна зайнятися начинкою. Її речі, легко приготувати - просто змішайте курячий фарш, тертий сир, подрібнені цибулю і часник, а також сіль за смаком. Коли тісто підніметься, розділіть його на частини і розкачайте кожну з них в коржик. Розділіть на чинку і викладіть на коржі. Краї тесту зберіть навколо начинки, кінець кліпу. Одержаний куля з тіста з начинкою розімніть долонею до плоского стану і оперувати випікатися в духовці протягом 25 хвилин. Гарячий пиріг перекладіть на блюдо, змастіть зверху вершковим маслом і подайте на стіл. Смачного!

  • Борошно - 850 грам
  • Сир Адигейський - 100 грам
  • Курячий фарш - 300 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Пакет сухих дріжджів - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Вершкове масло - За смаком
  • Сіль - За смаком
осетинський пиріг з куркою і сиром - фото крок 1
Приготуйте опару - в теплій воді розчинити дріжджі і цукор, і дайте хвилин 10 постояти. У миску просій борошно і додайте дрібку солі.
осетинський пиріг з куркою і сиром - фото крок 2
Коли на опарі з'явиться пінка, вилийте її тонкою цівкою в борошно і замісіть тісто. Добре вимісити, покладіть його в змащену маслом миску і залиште на годину-півтора для підйому.
осетинський пиріг з куркою і сиром - фото крок 3
Тим часом можна зайнятися начинкою - курячий фарш, тертий сир, подрібнені цибулю і часник, а також сіль за смаком змішайте в мисці.
осетинський пиріг з куркою і сиром - фото крок 4
Що піднялося тісто обімніть і дайте ще півгодини постояти. Потім розділіть його на 3 частини. Кожну з частин розпластайте в коржик. Розділіть начинку на рівні частини і викладіть на коржі. Тепер зберіть краї тіста навколо начинки, HOROSHO затиснутий кінець тесту. Змастіть форму для випікання і помістіть в неї наш кулька з тестом. Тепер найвідповідальніший момент - потрібно акуратно, руками розпластати його в коржик, при цьому не порвавши тісто. Постарайтеся зробити пиріг якомога тонше. Потім зробіть в центрі невеликий отвір і відправте в духовку. Випікайте протягом 25 хвилин при 200 градусах. Гарячий пиріг перекладіть на блюдо, змастіть зверху вершковим маслом і подайте на стіл.

Схожі рецепти