Осетинський пиріг з куркою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Порадуйте своїх близьких смачним осетинським пирогом з куркою і сиром. Готувати його дуже просто і швидко - подивіться рецепт.
Простий і смачний пиріг для приготування в духовці. В першу чергу потрібно замісити дріжджове тісто, поки воно буде підніматися, можна зайнятися начинкою. Її речі, легко приготувати - просто змішайте курячий фарш, тертий сир, подрібнені цибулю і часник, а також сіль за смаком. Коли тісто підніметься, розділіть його на частини і розкачайте кожну з них в коржик. Розділіть на чинку і викладіть на коржі. Краї тесту зберіть навколо начинки, кінець кліпу. Одержаний куля з тіста з начинкою розімніть долонею до плоского стану і оперувати випікатися в духовці протягом 25 хвилин. Гарячий пиріг перекладіть на блюдо, змастіть зверху вершковим маслом і подайте на стіл. Смачного!
- Борошно - 850 грам
- Сир Адигейський - 100 грам
- Курячий фарш - 300 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Пакет сухих дріжджів - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Вода - 500 мілілітрів
- Вершкове масло - За смаком
- Сіль - За смаком