Осетинський пиріг з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами цікавим і при цьому дуже простим рецептом осетинського пирога з грибами і сиром. Повчає чудовий закусочний пиріг, який можна подавати як окремо, так і замість хліба!
Розповім вам, як зробити осетинський пиріг з грибами і сиром, - блюдо приголомшливе в своїй простоті! Адже за смаком ці пироги - просто божественні, і сплутати їх з чим-небудь досить складно. Так що я з радістю вам розповім, як зробити осетинський пиріг з грибами і сиром, сподіваюся, вам сподобається!
- Борошно - 400 грам
- Вершкове масло - 60 грам
- Молоко - 50 мілілітрів
- Печериці - 200 грам
- Кефір - 100 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сир Адигейський - 150 грам (можна замінити бринзою або осетинським сиром)
- Яйце - 1 штука
- Спеції - 1 За смаком
1. Розводимо дріжджі і цукор в теплому молоці, і коли опара забулькало - починаємо її вливати до просіяного борошна. Сюди ж - кефір, розтоплене (і остигле) рослинна олія, яйце, спеції - і вимішуємо все до однорідності. Накриємо рушником і нехай в теплому місці стоїть 2 годину.
2. Коли тісто підійде, обминали його трохи і ділимо на три рівні частини.
3. Зробимо начинку, нехай тісто трохи відпочине. Для цього подрібнити і обсмажити гриби. З'єднаємо їх з перетертим в кашку сиром. За необхідності можна додати ще спеції.
4. З кожного шматка тесту розгортаємо пласт, поміщаємо по центру начинку, і zaleplivaem кінець. Вийде щось на зразок вареника-велетня. Качалкою акуратно перетворюємо його в коржик, не забувши зробити дірку для пара зверху.
5. Випікаємо при 180 градусах кожну таку корж 20-25 хвилин. І подаємо!