Оселедець під дорогою шубою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви так само, як і я, любите експериментувати на кухні, створюючи нові кулінарні шедеври, то ця ідея вам неодмінно сподобається. Тут і звична всім оселедець і незвичайна, дорога шубка.
Цей салат вразить вас своїми смаковими різноманітністю і буде справді святковим. Рецепт, як приготувати оселедець під дорогою шубою, дуже простий. Він мало чим відрізняється від звичайної оселедця під шубою. Єдине: тут ми замінимо буряк на яйця і червону ікру, в результаті чого смак салату стане багатшим і набагато яскравіше.
- Оселедець - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Ікра червона - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Зелень петрушки - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картоплю і моркву відваріть до готовності, яйця відваріть круто. Оселедець очистіть від нутрощів, видаліть голову, плавники і кістки.
На плоску тарілку поставте сервировочное кільце. На дно покладіть натертий на крупній тертці картопля. Зверху покрийте майонезной сіточкою.
Оселедець поріжте на дрібні шматочки і викладіть другим шаром. Знову змастіть майонезом.
Викладіть натерту на дрібній тертці моркву, а зверху - яйця, також натерті на дрібній тертці. За смаком присолите.
Зверху рясно змастіть майонезом і викладіть червону ікру. Дайте салату постояти 15 хвилин і зніміть сервировочное кільце.
Салат «Оселедець під дорогою шубою» готовий. Щасливого Нового року!