Оладки з кабачків з кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати дуже смачні овочеві оладки з кабачків з кукурудзою. Вони виходять пишними, соковитими і ситними. Оригінальний рецепт для сніданку, беріть на замітку!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати оладки з кабачків з кукурудзою. Замість Кейла можна використовувати шпинат, а нутовую борошно замінити пшеничного, головне не переборщити! Оладки повинні бути овочевими.
- Кукурудза - 150 грам (консервована)
- Кабачок - 1 штука
- Кейл - 1/4 пучка
- Лляні насіння - 2 Ст. Ложки
- Вода - 5 Ст. Ложок
- Борошно нутовая - 60 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Часниковий порошок - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Кабачок натріть на крупній тертці, потім відіжміть зайву рідину.
Додайте в миску порубаний Кейл і консервовану кукурудзу. Додати сіль, поперчіть і приправте суміш сухим часником.
Насіння льону подрібніть в кавомолці, потім додайте воду.
Додайте насіння льону і борошно в миску, добре все перемішайте. Маса повинна вийти липкою і густою.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Викладіть столовою ложкою овочеву масу, надайте їй круглу форму. Смажте оладки по 4-5 хвилин з кожного боку.
Оладки з кабачків і кукурудзи готові, смачного!