Оладки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Оладки з фаршем - відмінна заміна інших страв з тіста з м'ясною начинкою, розгортати тісто не треба, все робиться дуже швидко, до того ж - смачно, пальчики оближеш!
Для приготування оладок треба зробити тісто і приправити фарш. Тісто має трохи постояти і підійти. На розпеченій сковороді починаємо обсмажувати оладки, викладаємо начинку, потім зверху закриваємо тестом, коли воно стане щільним, перевертаємо.
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Соняшникова олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Крем - За смаком
- Курине яйце - 1 штука
- Сода харчова - 0, 5 чайних ложки
- Свинячий фарш - 200 грам
- Кефір - 300 мілілітрів
![оладки з фаршем - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/oladi_s_farshem-171449.webp)
Розбити в миску яйце, трохи присолити. Розмішати яєчко виделкою, збивати не потрібно.
![оладки з фаршем - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/oladi_s_farshem-171450.webp)
Влити кефір і всипати соду (гасити не потрібно, вона відмінно погаситься в кефірі), перемішати і дати постояти хвилин 10-15, щоб сода добре погасилася.
![оладки з фаршем - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/oladi_s_farshem-171451.webp)
Тепер займемося фаршем. Його потрібно посолити, поперчити і додати дрібно нарізану ріпчасту цибулю, перемішати.
![оладки з фаршем - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/oladi_s_farshem-171452.webp)
По закінченню часу на поверхні кефіру повинна з'явитися густа пінка. Всипати борошно (попередньо просіяти через сито), гарненько розмішати, щоб не було грудочок, по консистенції тісто має бути як сметана середньої жирності.
![оладки з фаршем - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/oladi_s_farshem-171453.webp)
Сковорідку з соняшниковою олією добре розігріти, ложкою викласти тісто у вигляді невеликих оладок, на кожну з них покласти по чайній ложечці фаршу.
![оладки з фаршем - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/oladi_s_farshem-171454.webp)
Наверх знову тісто. Смажити під кришкою на невеликому вогні, стежте, щоб фарш усередині оладок добре проготовілся. Подавати зі сметаною або будь-яким соусом. Такі млинці гарні як гаряченькими, тільки що зі сковорідки, так і остиглими.