Рецепт Кабачкові оладки з курячим фаршем фото

Кабачкові оладки з курячим фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Кабачок
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 35 хв.

Хочете приготувати щось просте, але ситне? Придивіться до цього варіанту і дізнайтеся, як зробити кабачкові оладки з курячим фаршем. Це відмінне блюдо для любителів овочів.

Опис приготування:

Соковиті, дуже ніжні і неймовірно смачні кабачкові оладки з курячим фаршем в домашніх умовах - відмінний варіант не тільки для перекусу, але і для гарячого блюда, який можна доповнити улюбленим гарніром.

1. Насамперед потрібно вимити й обсушити куряче філе. Нарізати середніми шматочками і пропустити через м'ясорубку. Щоб зробити оладки соковитіше, можна подрібнити філе дрібними кубиками.

2. Вимити кабачок і натерти на середній терці. Віджати зайву рідину і з'єднати з філе.

3. Вбити яйця і як слід перемішати.

4. Посолити, поперчити за смаком.

5. Додати розпушувач або гашене соду.

6. Викласти в масу трохи сметани або майонезу.

7. Поступово всипати борошно для більшої міцності.

8. На сковороду налити трохи рослинного масла. Коли воно як слід розігріється, ложкою викладати масу.

9. Смажити оладки на середньому вогні до золотистої скоринки. Потім перекласти на паперову серветку.

Ось і весь секрет, як приготувати кабачкові оладки з курячим фаршем. Смачно, ситно, просто - що може бути краще?


  • Куряче філе - 400 грам
  • Кабачок - 2 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 4-5 Ст. Ложок
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
Соковиті, дуже ніжні і неймовірно смачні кабачкові оладки з курячим фаршем в домашніх умовах - відмінний варіант не тільки для перекусу, але і для гарячого блюда, який можна доповнити улюбленим гарніром.

1. Насамперед потрібно вимити й обсушити куряче філе. Нарізати середніми шматочками і пропустити через м'ясорубку. Щоб зробити оладки соковитіше, можна подрібнити філе дрібними кубиками.

2. Вимити кабачок і натерти на середній терці. Віджати зайву рідину і з'єднати з філе.

3. Вбити яйця і як слід перемішати.

4. Посолити, поперчити за смаком.

5. Додати розпушувач або гашене соду.

6. Викласти в масу трохи сметани або майонезу.

7. Поступово всипати борошно для більшої міцності.

8. На сковороду налити трохи рослинного масла. Коли воно як слід розігріється, ложкою викладати масу.

9. Смажити оладки на середньому вогні до золотистої скоринки. Потім перекласти на паперову серветку.

Ось і весь секрет, як приготувати кабачкові оладки з курячим фаршем. Смачно, ситно, просто - що може бути краще?

Схожі рецепти