Оладки тонкі на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Вранці в моєму розпорядження не так багато часу, тому мене завжди рятує швидка випічка на сковороді. Вона досить ситна, проста і дуже подобається моїм дітям.
Прочитайте про те, як приготувати млинці класичні на молоці. Обійдемося без дріжджів і очікування, коли тісто підніметься. Потрібно просто змішати всі інгредієнти і обсмажити вироби. Що може бути простіше? А до такої випічці підійдуть різні джеми, варення, згущене молоко. З таким сніданком ранок точно буде добрим!
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1, 5 склянки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
Цукор з яйцем добре збийте віночком до отримання піни.
Влейте молоко, просійте туди ж борошно з содою (або з розпушувачем). Замішайте тісто.
Розігрійте масло на сковороді. Випікайте оладки пару хвилин з кожного боку до рум'яного кольору. Приємного чаювання!