Рецепт Млинці тонкі на молоці фото

Млинці тонкі на молоці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Вагітним і годуючим
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Напевно, немає людини, яка б не любила млинці. Вони настільки смачні, настільки універсальні, що не дарма вважаються родзинкою російської кухні. Перед вами нескладний і дуже вдалий рецепт млинців.

Опис приготування:

Хочу вам розповісти і показати, як приготувати млинці тонкі на молоці. Вони хороші тим, що їх можна подавати до столу як з цукром, згущеним молоком, сметаною, так і з найрізноманітнішими начинками: від маку до грибів з куркою, наприклад. Візьміть на замітку рецепт, спробуйте повторити в домашніх умовах.


  • Борошно - 1.5 склянки
  • Молоко - 600 мілілітрів
  • Яйце - 2-3 штук
  • Цукор - 3-4 Ст. Ложок (для несолодкої начинки - 1 ложка)
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
млинці тонкі на молоці - фото крок 1
1. У глибоку миску всипте цукор і щіпку солі. Додайте яйця, збийте все до однорідності.
млинці тонкі на молоці - фото крок 2
2. Влийте половину молока і всипте просіяне борошно. Збийте тісто віночком. Воно вийде досить густим.
млинці тонкі на молоці - фото крок 3
3. Тепер можна додати молоко. Таким чином у вас вийде тісто однорідне, без грудочок.
млинці тонкі на молоці - фото крок 4
4. В кінці влийте рослинне масло без запаху і ще раз перемішайте. Розігрійте як слід сковороду. Виливайте невелику кількість тіста, провертаючи в руці сковороду.
млинці тонкі на молоці - фото крок 5
5. Смажте млинці на середньому вогні до рум'яності з двох сторін. Подавайте до столу з начинкою або просто так. Смачного!

Схожі рецепти