Млинці тонкі на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, немає людини, яка б не любила млинці. Вони настільки смачні, настільки універсальні, що не дарма вважаються родзинкою російської кухні. Перед вами нескладний і дуже вдалий рецепт млинців.
Хочу вам розповісти і показати, як приготувати млинці тонкі на молоці. Вони хороші тим, що їх можна подавати до столу як з цукром, згущеним молоком, сметаною, так і з найрізноманітнішими начинками: від маку до грибів з куркою, наприклад. Візьміть на замітку рецепт, спробуйте повторити в домашніх умовах.
- Борошно - 1.5 склянки
- Молоко - 600 мілілітрів
- Яйце - 2-3 штук
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок (для несолодкої начинки - 1 ложка)
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. У глибоку миску всипте цукор і щіпку солі. Додайте яйця, збийте все до однорідності.
2. Влийте половину молока і всипте просіяне борошно. Збийте тісто віночком. Воно вийде досить густим.
3. Тепер можна додати молоко. Таким чином у вас вийде тісто однорідне, без грудочок.
4. В кінці влийте рослинне масло без запаху і ще раз перемішайте. Розігрійте як слід сковороду. Виливайте невелику кількість тіста, провертаючи в руці сковороду.
5. Смажте млинці на середньому вогні до рум'яності з двох сторін. Подавайте до столу з начинкою або просто так. Смачного!