Рецепт Німецьке печиво фото

Німецьке печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло
Вагітним і годуючим
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво

Традиційне різдвяне ласощі, що готують в Німеччині. Розповім рецепт, як приготувати німецьке печиво. Його можна зробити не тільки на свято, але і просто так, щоб пригостити друзів.

Таке печиво робиться дуже просто. Використовуйте кондитерський шприц, щоб видавити його красиво на пергамент, а потім випікайте. Прикрасити його можна горішками: мигдаль, fistashki, грецькі горіхи. Подавайте печиво після охолодження, особливо смачно з какао або гарячим шоколадом.

  • Борошно - 290 грам
  • Цукор - 115 грам
  • Вершкове масло - 230 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра і горішки - За смаком
німецьке печиво - фото крок 1
1. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, в миску розбийте куряче яйце і розмішайте трохи.
німецьке печиво - фото крок 2
2. У чашу міксера викладіть вершкове масло, додайте до нього цукровий пісок і збивайте до утворення пухнастої маси. З'єднайте збиті яйця з ваніллю і потроху влийте в масляну суміш.
німецьке печиво - фото крок 3
3. Просійте борошно і додайте її в чашу, перемішайте гарненько, щоб не залишилося грудочок.
німецьке печиво - фото крок 4
4. Перекладіть тісто в кондитерський шприц і видавити з його допомогою печиво на змащений олією силіконовий килимок.
німецьке печиво - фото крок 5
5. Додайте печиво на невеликій відстані один від одного.
німецьке печиво - фото крок 6
6. Надішліть випічку в розігрітий до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин.
німецьке печиво - фото крок 7
7. Дістаньте печиво з духовки і прикрасьте рубаними горішками і цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти