Німецьке печиво
(покроковий рецепт з фото)
Традиційне різдвяне ласощі, що готують в Німеччині. Розповім рецепт, як приготувати німецьке печиво. Його можна зробити не тільки на свято, але і просто так, щоб пригостити друзів.
Таке печиво робиться дуже просто. Використовуйте кондитерський шприц, щоб видавити його красиво на пергамент, а потім випікайте. Прикрасити його можна горішками: мигдаль, fistashki, грецькі горіхи. Подавайте печиво після охолодження, особливо смачно з какао або гарячим шоколадом.
- Борошно - 290 грам
- Цукор - 115 грам
- Вершкове масло - 230 грам
- Яйця - 1 штука
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра і горішки - За смаком
1. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, в миску розбийте куряче яйце і розмішайте трохи.
2. У чашу міксера викладіть вершкове масло, додайте до нього цукровий пісок і збивайте до утворення пухнастої маси. З'єднайте збиті яйця з ваніллю і потроху влийте в масляну суміш.
3. Просійте борошно і додайте її в чашу, перемішайте гарненько, щоб не залишилося грудочок.
4. Перекладіть тісто в кондитерський шприц і видавити з його допомогою печиво на змащений олією силіконовий килимок.
5. Додайте печиво на невеликій відстані один від одного.
6. Надішліть випічку в розігрітий до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин.
7. Дістаньте печиво з духовки і прикрасьте рубаними горішками і цукровою пудрою. Смачного!