Нан Про Тава Індійська коржик
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування індійської коржі.
Кількість порцій: 3-5
- Дріжджі - 3/4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
Змішати дріжджі в мисці з 1, 5 склянки теплої води.
Додайте 3 і 1 / 4 чашки борошна і щедру дрібку солі.
Замісити руками і залишити на 30 хвилин.
Тісто збільшитися в 2 рази.
Тісто буде липким і дуже еластичним. Відриваємо шматок розміром з яблуко.
Покласти на посипану борошном поверхню.
Розкачати тісто качалкою.
Обсмажити корж на заздалегідь розігрітій сковороді при середньому вогні.
Перевернути приблизно через 2 хвилини.
Закрити кришкою приблизно на 1 хвилину.
Індійська коржик готова! Смачного!