Нан хати
(покроковий рецепт з фото)
Нан хати - легкое, розсипчасте і пряне печиво з індійської кухні. Приготувати це печиво легко, воно довго не черствіє, відмінно підходить для людей, яким протипоказані яйця. Пригощайтеся!
Подивіться рецепт, як легко приготувати нан хати. І у вас завжди буде, що приготувати на швидку руку до чаю. Як розпушувача тут виступає велика кількість масла і манка, в ідеалі - семоліна, т.К. У неї більш дрібний помел. Спробуйте і ви таке печиво. Приємних вам клопоту на кухні!
- Вершкове масло - 180 грам
- Масло рослинне - 70 мілілітрів
- Крупа манна - 120 грам (або манна крупа)
- Цукрова пудра - 100 грам
- Кардамон - 1 Чайна ложка
- Куркума - 1/2 чайних ложки (по бажанню)
- Борошно - 300 грам
Підготуйте необхідні продукти.
Розтопити вершкове масло, додайте рослинне, цукрову пудру і манку, розмішайте до однорідності. Додайте борошно, спеції і замісити тісто. Тісто має тримати форму і не розсипатися.
Розігрійте духовку до 180 градусів, деко застеліть пергаментом для випічки. Сформуйте з тіста кульки діаметром 4 см і випікайте печиво в розігрітій духовці протягом 20-25 хвилин.
Готове печиво остудіть. А смачніше воно стає на наступний день. Смачного!