Рецепт Нан хати фото

Нан хати
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Тісто
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.

Нан хати - легкое, розсипчасте і пряне печиво з індійської кухні. Приготувати це печиво легко, воно довго не черствіє, відмінно підходить для людей, яким протипоказані яйця. Пригощайтеся!

Опис приготування:

Подивіться рецепт, як легко приготувати нан хати. І у вас завжди буде, що приготувати на швидку руку до чаю. Як розпушувача тут виступає велика кількість масла і манка, в ідеалі - семоліна, т.К. У неї більш дрібний помел. Спробуйте і ви таке печиво. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Вершкове масло - 180 грам
  • Масло рослинне - 70 мілілітрів
  • Крупа манна - 120 грам (або манна крупа)
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Кардамон - 1 Чайна ложка
  • Куркума - 1/2 чайних ложки (по бажанню)
  • Борошно - 300 грам
нан хати - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
нан хати - фото крок 2
Розтопити вершкове масло, додайте рослинне, цукрову пудру і манку, розмішайте до однорідності. Додайте борошно, спеції і замісити тісто. Тісто має тримати форму і не розсипатися.
нан хати - фото крок 3
Розігрійте духовку до 180 градусів, деко застеліть пергаментом для випічки. Сформуйте з тіста кульки діаметром 4 см і випікайте печиво в розігрітій духовці протягом 20-25 хвилин.
нан хати - фото крок 4
Готове печиво остудіть. А смачніше воно стає на наступний день. Смачного!