Рецепт Мутакі бакинські фото

Мутакі бакинські
(покроковий рецепт з фото)

Азербайджанська кухня
Горіхи , Грецькі горіхи
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Східна кухня здавна славиться своїми солодощами. Цей рецепт приготування мутакі бакинських тільки підтверджує це твердження.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування мутакі бакинських я побачив на одному з кулінарних сайтів. Рецепт здався мені дуже простим, але при цьому стоять того, щоб витратити на нього пару годин готування.

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Крем - 200 грам
  • Горіхи волоські - 150 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Борошно - 550 грам
  • Кардамон - 1/3 чайних ложки
  • Цукрова пудра - 1/2 чайних ложки
мутакі бакинські - фото крок 1
Подрібнюємо горіхи ножем або в блендері. Додаємо кардамон і цукрову пудру.
мутакі бакинські - фото крок 2
Готуємо тісто. Борошно, сметану, маргарин змішуємо в одній мисці. Місимо однорідне тісто. Я поділяю тісто 6 шматків.
мутакі бакинські - фото крок 3
Ділимо кола тесту на трикутники довільній форму і викладаємо на них горіхову начинку.
мутакі бакинські - фото крок 4
Загортаємо начинку в тісто.
мутакі бакинські - фото крок 5
Викладаємо на деко, запікаємо в духовці протягом 25 хвилин при температурі 200 градусів.

Схожі рецепти