Мутакі бакинські
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Східна кухня здавна славиться своїми солодощами. Цей рецепт приготування мутакі бакинських тільки підтверджує це твердження.
Опис приготування:
Цей рецепт приготування мутакі бакинських я побачив на одному з кулінарних сайтів. Рецепт здався мені дуже простим, але при цьому стоять того, щоб витратити на нього пару годин готування.
- Вершкове масло - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Горіхи волоські - 150 грам
- Цукор - 150 грам
- Борошно - 550 грам
- Кардамон - 1/3 чайних ложки
- Цукрова пудра - 1/2 чайних ложки
Подрібнюємо горіхи ножем або в блендері. Додаємо кардамон і цукрову пудру.
Готуємо тісто. Борошно, сметану, маргарин змішуємо в одній мисці. Місимо однорідне тісто. Я поділяю тісто 6 шматків.
Ділимо кола тесту на трикутники довільній форму і викладаємо на них горіхову начинку.
Загортаємо начинку в тісто.
Викладаємо на деко, запікаємо в духовці протягом 25 хвилин при температурі 200 градусів.