Рецепт Мутакі Шемахінской фото

Мутакі Шемахінской
(покроковий рецепт з фото)

Азербайджанська кухня
Тісто , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл , Фуршет
Випічка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Це простий рецепт мутакі Шемахінской, завдяки якому ви завжди можете заздалегідь підготуватися до приходу гостей або приготувати собі солодощів на полуденок.

Опис приготування:

Щоб приготувати мутакі Шемахінской в ​​домашніх умовах, потрібно: замісити тісто, приготувати начинку, дати тісту настоятися, загорнути начинку в тісто і випекти мутакі.

  • Борошно - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Дріжджі сухі - 10 грам
  • Ванільний цукор - 5 грам
  • Горіхи волоські - За смаком
мутакі Шемахінской - фото крок 1
Готуємо тісто. У мисці замішуємо муку, яйця, дріжджі, молоко, сіль. Замішуємо до однорідності і залишаємо на годину.
мутакі Шемахінской - фото крок 2
Готуємо начинку. Подрібнюємо горіхи, додаємо ванілін. Загортаємо начинку в тісто.
мутакі Шемахінской - фото крок 3
Ми залишаємо мутакі в листі в духовці. Посипаємо цукром. Випікаємо 25 хвилин при температурі 200 градусів.

Схожі рецепти