Рецепт Мутакі Шемахінской фото

Мутакі Шемахінской
(покроковий рецепт з фото)

Азербайджанська кухня
Тісто, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл, Фуршет
Випічка

Це простий рецепт мутакі Шемахінской, завдяки якому ви завжди можете заздалегідь підготуватися до приходу гостей або приготувати собі солодощів на полуденок.

Щоб приготувати мутакі Шемахінской в ​​домашніх умовах, потрібно: замісити тісто, приготувати начинку, дати тісту настоятися, загорнути начинку в тісто і випекти мутакі.

  • Борошно - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Дріжджі сухі - 10 грам
  • Ванільний цукор - 5 грам
  • Горіхи волоські - За смаком
мутакі Шемахінской - фото крок 1
Готуємо тісто. У мисці замішуємо муку, яйця, дріжджі, молоко, сіль. Замішуємо до однорідності і залишаємо на годину.
мутакі Шемахінской - фото крок 2
Готуємо начинку. Подрібнюємо горіхи, додаємо ванілін. Загортаємо начинку в тісто.
мутакі Шемахінской - фото крок 3
Ми залишаємо мутакі в листі в духовці. Посипаємо цукром. Випікаємо 25 хвилин при температурі 200 градусів.

Схожі рецепти