Морозиво з шоколадною крихтою
(покроковий рецепт з фото)
Не тільки діти, але і дорослі не проти поласувати порцією смачного морозива, особливо приготовленого власноруч. Таке морозиво з шоколадною крихтою в домашніх умовах піде на ура.
Дуже смачне морозиво з шоколадною крихтою можна приготувати дуже швидко. До основної маси можна додати фруктовий йогурт і навіть фрукти, але краще залишити так, як за рецептом. Форму для морозива можна вибрати будь-яку і навіть пластикові стакани.
- Згущене молоко - 140 грам
- Вершки - 250 грам
- Шоколад (молочний або чорний) - 50 грам
- Какао - 1 Чайна ложка
1. Всі інгредієнти, крім какао, повинні бути добре охолодженими. Вершки візьміть середньої жирності.
2. Розмелюємо шоколад в блендері до стану крихти. Використовуйте турборежим.
3. Тепер починаємо збивати вершки. Не перестарайтеся, щоб не вийшло масло.
4. Змішуємо вершки разом з шоколадом і доводимо до однорідної консистенції.
5. Наповнюємо форми отриманою масою, додаємо какао в кінці і трохи перемішуємо по краю і ставимо в морозильну камеру на 2 годину.
6. Після закінчення часу дістаємо морозиво і подаємо до столу. Я перед відправкою в морозилку завжди в форми вставляю палички, щоб потім було зручно їсти.