Печиво з шоколадною крихтою
(покроковий рецепт з фото)
Невеликі шматочки печеного солодкого тіста з крапельками шоколаду! Що може бути краще і зручніше печива до повсякденного чаю або кави? Смачна випічка обов'язково вас порадує.
За порадами мами, я одного разу спробувала це печиво і тепер дуже часто вдаюся до цього рецепту. Таке печиво дуже подобається моїм діткам. Дуже люблять їсти його на сніданок з чаєм, а також брати в школу на перекус. Приготуйте і ви таке печиво для своїх домочадців. Це дуже смачно!
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Коричневий цукор - 50 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Шоколадна крихта - 200 грам
У ємності змішайте яйця, вершкове масло і два види цукру.
Додайте борошно, кукурудзяний крохмаль, ванілін, і соду, ретельно тісто вимішайте.
Перемішайте тісто з крихтою шоколаду.
Формуйте кульки, випікайте близько 15 хвилин (180 градусів) або поки не побачите золотисто-коричневі плями зверху. Приємного чаювання!