Рецепт Морквяна запіканка з маком фото

Морквяна запіканка з маком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква, Мак
Вегетаріанське харчування
На сніданок, Ситний сніданок, Швидкий сніданок
Гарячі страви, Запіканка

Морквяна запіканка з маком - це дуже простий і доступний блюдо, а саме головне, вона дуже смачна. Така запіканка обов'язково сподобається всій родині. До того ж, вона дуже корисна.

Морквину можна знайти цілий рік. У ній міститься багато кератину, який підрум'яниться ваші щічки блідою взимку. Запіканка з морквою і маком - проста в приготуванні і дуже смачна, а готувати її можна як в мультиварці, так і в духовці. Перед вами - обидва способи готування морквяної запіканки. Поїхали!

Отже, як приготувати морквяну запіканку з маком?

1. Беремо морква, моєму, чистимо і натираємо на дрібній тертці. Морквини маємо отримати приблизно 500 г.

2. Потім збиваємо яйця з цукром, додаємо манну крупу і соду, гашене оцтом.

3. Отриману масу перемішуємо з морквою і додаємо сметану і мак.

4. Для приготування в мультиварці: змащуємо чашу рослинним маслом, перемішаємо отриману масу в чашу мультиварки, ставимо режим "випічка" з 1 час.

Для приготування в духовці: змащуємо форму для випікання олією, перемещаем масу в підготовлену форму, при бажанні, можна змастити верх запіканки сметаною, далі ставимо в духовку і випікаємо при 180 градусах, 1 час.

5. Дістаємо готову запіканку, чекаємо, коли вона охолоне, перемішаємо на тарілку і подаємо зі сметаною.

Смачного! !!


  • Морква - 600 грам
  • Курячі яйця - 4 штуки
  • Манна крупа - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Сода гашене оцтом - 1/3 чайних ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Мак - 1, 5 Ст. Ложки
Морквину можна знайти цілий рік. У ній міститься багато кератину, який підрум'яниться ваші щічки блідою взимку. Запіканка з морквою і маком - проста в приготуванні і дуже смачна, а готувати її можна як в мультиварці, так і в духовці. Перед вами - обидва способи готування морквяної запіканки. Поїхали!

Отже, як приготувати морквяну запіканку з маком?

1. Беремо морква, моєму, чистимо і натираємо на дрібній тертці. Морквини маємо отримати приблизно 500 г.

2. Потім збиваємо яйця з цукром, додаємо манну крупу і соду, гашене оцтом.

3. Отриману масу перемішуємо з морквою і додаємо сметану і мак.

4. Для приготування в мультиварці: змащуємо чашу рослинним маслом, перемішаємо отриману масу в чашу мультиварки, ставимо режим "випічка" з 1 час.

Для приготування в духовці: змащуємо форму для випікання олією, перемещаем масу в підготовлену форму, при бажанні, можна змастити верх запіканки сметаною, далі ставимо в духовку і випікаємо при 180 градусах, 1 час.

5. Дістаємо готову запіканку, чекаємо, коли вона охолоне, перемішаємо на тарілку і подаємо зі сметаною.

Смачного! !!

Схожі рецепти