Молочний крем для випічки
(покроковий рецепт з фото)
Змастити коржі торта смачним кремом, наповнити еклери і трубочки, зробити прошарок в пирогах допоможе молочний заварний крем. А тепер увага: він ще й низькокалорійний. Зацікавилися?
Пропоную вам рецепт, як приготувати молочний крем. Він виходить не дуже солодким. Тому ласунам відразу рекомендую додавати більше цукру. Хоча, як на мене, саме такий склад ідеальний для м'якого і ніжного смаку, який відмінно поєднується з будь-яким видом тіста.
- Молоко - 170 мілілітрів
- Цукор - 60 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Яйця - 3 штуки
1
У дві різні ємності розділіть яйця на білки і жовтки.
2
Жовтки розітріть з цукром. Налийте молоко і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння.
3
Білки збивайте з сіллю до утворення твердих піків.
4
У гарячий заварний крем акуратно викладайте збиті білки і, помішуючи, підігрівати 2-3 хвилини.
5
Використовуйте крем в теплому вигляді.