Рецепт Мохіто з «Bacardi» фото

Мохіто з «Bacardi»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Зелень , М'ята
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Напої , Алкогольні , Коктейлі , Мохіто
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Традиційний освіжаючий коктейль на основі розслабляючого рому і м'яти. Рекомендую прочитати, як приготувати мохіто з"Бакарді" для вас і ваших гостей, він підходить до будь-якого святкування.

Опис приготування:

За лічені хвилини ви приготуєте охолоджуючий і освіжаючий коктейль для друзів. Збережіть для себе необхідну пропорцію і дивуйте гостей експериментами. Такий напій доведеться всім гостям за смаком. На будь-якій вечірці ви себе покажіть справжнім кубинським барменом і зберете купу компліментів до приготованим вами мохіто з"Бакарді" .

  • Ром "Бакарді" - 150 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • М'ята - 1 пучок
  • Вапно - 2 штуки
  • Мінеральна вода - 1/2 L
Mojito сек & Quot; Бакарді
Підготуйте все необхідне для приготування коктеля.
Mojito сек & Quot; Бакарді
У шейкер відправте м'яту, вичавити сік з двох лаймов.
Mojito сек & Quot; Бакарді
Додайте цукор і розмішайте.
Mojito сек & Quot; Бакарді
Наливати 100 грам мінеральної води.
Mojito сек & Quot; Бакарді
Придушіть м'яту дерев'яним товкачем, щоб м'ята випустила ароматні масла.
Mojito сек & Quot; Бакарді
Змішайте суміш з"Бакарді" .
Mojito сек & Quot; Бакарді
Закрийте шейкер кришкою і ретельно струсіть коктейль.
Mojito сек & Quot; Бакарді
У форму для льоду воду з листочками м'яти і відправте її в морозилку на кілька годин.
Mojito сек & Quot; Бакарді
Розділіть коктейль порівну на дві склянки, додайте застиглі кубики льоду і налийте охолодженої мінеральною водою до країв келиха.

Схожі рецепти