Мохіто з «Bacardi»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.
Традиційний освіжаючий коктейль на основі розслабляючого рому і м'яти. Рекомендую прочитати, як приготувати мохіто з"Бакарді" для вас і ваших гостей, він підходить до будь-якого святкування.
Опис приготування:
За лічені хвилини ви приготуєте охолоджуючий і освіжаючий коктейль для друзів. Збережіть для себе необхідну пропорцію і дивуйте гостей експериментами. Такий напій доведеться всім гостям за смаком. На будь-якій вечірці ви себе покажіть справжнім кубинським барменом і зберете купу компліментів до приготованим вами мохіто з"Бакарді" .
- Ром "Бакарді" - 150 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- М'ята - 1 пучок
- Вапно - 2 штуки
- Мінеральна вода - 1/2 L
Підготуйте все необхідне для приготування коктеля.
У шейкер відправте м'яту, вичавити сік з двох лаймов.
Додайте цукор і розмішайте.
Наливати 100 грам мінеральної води.
Придушіть м'яту дерев'яним товкачем, щоб м'ята випустила ароматні масла.
Змішайте суміш з"Бакарді" .
Закрийте шейкер кришкою і ретельно струсіть коктейль.
У форму для льоду воду з листочками м'яти і відправте її в морозилку на кілька годин.
Розділіть коктейль порівну на дві склянки, додайте застиглі кубики льоду і налийте охолодженої мінеральною водою до країв келиха.