Млинці з сиром та полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування млинців з сиром та полуницею став для мене одкровенням. Я ніколи раніше не готував так млинці, але мені дуже сподобалося. До речі, десерт підійде і на свято.
Щоб приготувати млинці з сиром та полуницею в домашніх умовах, необхідно спочатку приготувати крем, після чого приготувати самі млинці, а потім сформувати щось на зразок тортика, який потім можна подавати до столу.
- Молоко - 1/2 склянки
- Вода - 1/2 склянки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 1 Склянка
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
- Морожена полуниця - 200 грам
- Сир - 400 грам
- Цукрова пудра - 150 грам
Спочатку готуємо крем. Викладаємо сир.
Розморожуємо полуницю, даємо стекти рідини.
Змішуємо в одній мисці блендером або вручну сир з полуницею і 100 г цукрової пудри. Змішуємо до однорідності і прибираємо в холодильник.
Тим часом печемо млинці. Змішуємо в одній мисці яйця, молоко, соду, воду, борошно, сіль, рослинна олія. Перемішуємо до однорідності і печемо на сковорідці. Готові млинці кладемо шарами, змащуючи кожен шар кремом.
Добираємося до останнього шару.
Стягаємо наш імпровізований тортик пакетом на півгодини.
Потім обсипаємо верхній шар пудрою і подаємо до столу.