Млинці з сиром та замороженої полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Щоб поласувати цією стравою, зовсім не обов'язково чекати літа, адже ми будемо використовувати заморожені ягоди. Відмінний недільний сніданок для всієї родини, цієї страви будуть раді всі без винятку.
У вихідний день так хочеться побалувати себе і домочадців чимось смачненьким…Я розповім вам, як приготувати на сніданок млинці з сиром та замороженої полуницею. Ваша сім'я буде в захваті, повірте.
- Молоко - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки(1 - в тісто, 1 - в начинку)
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки (склянка 200 мл)
- Сир - 300 грам
- Полуниця заморожена - 100 грам
- Цукор - 2, 5-3 Ст. Ложки(1, 5 - в тісто, інше за смаком в начинку)
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Ванільний цукор - 0, 5-1 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Насамперед займемося тестом для млинців. У миску наливаємо молоко і воду, додаємо сіль, цукор і яйце, розмішати. Додамо борошно і віночком ретельно розмішати, щоб не було грудочок. Я залишаю хвилини тесту 20. Потім додамо рослинне масло і знову перемішати.
2. Змащуємо сковороду рослинною олією і добре розігріваємо. Ополоником наливаємо тісто і смажимо млинці з одного боку до рум'яного кольору.
3. Перевертаємо і підсмажуємо з іншого боку.
4. Нехай млинці охолонуть, а ми займемося начинкою.
5. Заморожені ягоди полуниці нарізаємо на невеликі шматочки.
6. У сир додамо яйце (якщо у вас мокрий сир, додайте тільки жовток або відіжміть сир заздалегідь), цукор звичайний і ванільний, добре розмішати.
7. Додаємо шматочки полуниці і перемішуємо.
8. Викладаємо на млинець начинку.
9. І загортаємо. Спочатку загорніть бічні краю до центру, щоб начинка не випадали, а потім звертаємо млинець, як на фото.
10. Перед подачею обсмажуємо млинці з обох сторін на вершковому маслі до рум'яної скоринки.
11. І подаємо до столу зі сметаною і додатковими ягодами полуниці.