Млинці з окропом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Які млинці ви любите більше: товсті, тонкі, заварні, ажурні або якісь інші? Існує маса видів на будь-який смак! Поповніть свою колекцію рецептів випічки і моєї смачною знахідкою!
Опис приготування:
Я вважаю за краще варіант, коли в тісто не додають багато цукру, тоді вироби можна їсти з джемом, сметаною або взагалі додати будь-яку начинку. Наприклад, загорніть в них сирний салатик або гарячі овочі. Але спочатку ознайомтеся з тим, як приготувати млинці з окропом, молоком і крохмалем.
- Молоко - 400 мілілітрів
- Окріп - 400 мілілітрів
- Борошно - 1 Склянка
- Крохмаль картопляний - 1 Склянка
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
У глибокій мисці збийте разом яйця з сіллю і цукром до розчинення останнього.
Потім до отриманої суміші влийте молоко.
Далі просійте в суміш борошно.
Також просійте крохмаль і постійно заважайте тісто.
Потім масло розтопіть, додайте його в тісто, перемішайте.
В кінці влийте окріп, замішайте рідке тісто. Залиште його на 20-30 хвилин при кімнатній температурі.
Обсмажте млинці на розігрітій сковороді з обох боків до золотистого кольору. Масло додайте в сковороду тільки спочатку смаження. Приємного чаювання!