Рецепт Млинці з окропом фото

Млинці з окропом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Які млинці ви любите більше: товсті, тонкі, заварні, ажурні або якісь інші? Існує маса видів на будь-який смак! Поповніть свою колекцію рецептів випічки і моєї смачною знахідкою!

Опис приготування:

Я вважаю за краще варіант, коли в тісто не додають багато цукру, тоді вироби можна їсти з джемом, сметаною або взагалі додати будь-яку начинку. Наприклад, загорніть в них сирний салатик або гарячі овочі. Але спочатку ознайомтеся з тим, як приготувати млинці з окропом, молоком і крохмалем.

  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Окріп - 400 мілілітрів
  • Борошно - 1 Склянка
  • Крохмаль картопляний - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
млинці з окропом - фото крок 1
У глибокій мисці збийте разом яйця з сіллю і цукром до розчинення останнього.
млинці з окропом - фото крок 2
Потім до отриманої суміші влийте молоко.
млинці з окропом - фото крок 3
Далі просійте в суміш борошно.
млинці з окропом - фото крок 4
Також просійте крохмаль і постійно заважайте тісто.
млинці з окропом - фото крок 5
Потім масло розтопіть, додайте його в тісто, перемішайте.
млинці з окропом - фото крок 6
В кінці влийте окріп, замішайте рідке тісто. Залиште його на 20-30 хвилин при кімнатній температурі.
млинці з окропом - фото крок 7
Обсмажте млинці на розігрітій сковороді з обох боків до золотистого кольору. Масло додайте в сковороду тільки спочатку смаження. Приємного чаювання!

Схожі рецепти