Млинці з молока
(покроковий рецепт з фото)
Млинці з молока виходять дуже смачними. На Русі їх готували з незапам'ятних часів. Однак сьогодні вони не менш популярні. Їх подають просто з маслом, медом або варенням, а також з різними начинками.
Дуже важливо приготувати правильне тісто для млинців. Якщо воно буде дуже рідким, то млинці можуть порватися, коли ви будете їх перевертати на сковороді. Занадто щільне і густе тісто призведе до того, що млинці будуть жорсткими і товстими. Щоб дізнатися, як приготувати млинці з молока, прочитайте цей рецепт.
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки(rafinirovannoe)
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Молоко - 500 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Яйця курячі - 3 штуки
Борошно просійте через сито в миску, змішайте її з цукром і сіллю. У цю ж посуд вбийте сирі курячі яйця.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти за допомогою ложки або віночка. В отриманій масі не повинно залишитися грудочок.
Невеликими порціями вливайте молоко до яєчно-борошняної суміші, кожен раз ретельно все перемішайте.
Потроху вводите все молоко. Тісто на млинці повинно вийти досить рідким для того, щоб вони вийшли тоненькими.
Розігрійте сковороду і змастіть її рослинним маслом за допомогою кулінарного пензлика. Потім набирайте ополоником тісто і виливайте його на сковороду.
Як тільки краю млинчика будуть відходити від сковороди, підніміть їх лопаткою і переверніть млинець на іншу сторону. Обсмажте його кілька хвилин до рум'яності і повторіть процес, поки тісто не закінчиться.