Рецепт Млинці з молока фото

Млинці з молока
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Млинці з молока виходять дуже смачними. На Русі їх готували з незапам'ятних часів. Однак сьогодні вони не менш популярні. Їх подають просто з маслом, медом або варенням, а також з різними начинками.

Опис приготування:

Дуже важливо приготувати правильне тісто для млинців. Якщо воно буде дуже рідким, то млинці можуть порватися, коли ви будете їх перевертати на сковороді. Занадто щільне і густе тісто призведе до того, що млинці будуть жорсткими і товстими. Щоб дізнатися, як приготувати млинці з молока, прочитайте цей рецепт.

  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки(rafinirovannoe)
  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Яйця курячі - 3 штуки
млинці з молока - фото крок 1
Борошно просійте через сито в миску, змішайте її з цукром і сіллю. У цю ж посуд вбийте сирі курячі яйця.
млинці з молока - фото крок 2
Ретельно перемішайте всі інгредієнти за допомогою ложки або віночка. В отриманій масі не повинно залишитися грудочок.
млинці з молока - фото крок 3
Невеликими порціями вливайте молоко до яєчно-борошняної суміші, кожен раз ретельно все перемішайте.
млинці з молока - фото крок 4
Потроху вводите все молоко. Тісто на млинці повинно вийти досить рідким для того, щоб вони вийшли тоненькими.
млинці з молока - фото крок 5
Розігрійте сковороду і змастіть її рослинним маслом за допомогою кулінарного пензлика. Потім набирайте ополоником тісто і виливайте його на сковороду.
млинці з молока - фото крок 6
Як тільки краю млинчика будуть відходити від сковороди, підніміть їх лопаткою і переверніть млинець на іншу сторону. Обсмажте його кілька хвилин до рум'яності і повторіть процес, поки тісто не закінчиться.

Схожі рецепти