Млинці без молока
(покроковий рецепт з фото)
Раніше я готувала млинці тільки на молоці, і вони завжди виходили смачними. Але коли я випробувала цей рецепт, то тепер млинці готую, по перше, набагато частіше, а по-друге, тільки на воді.
Ділюся з вами рецептом, як приготувати млинці без молока, щоб вони вийшли тонкими, ніжними, м'якими і дуже смачними. Справа тут навіть не в наборі інгредієнтів, а в порядку і способі їх змішування. Виявилося, це грає дуже важливу роль, тому читайте мій рецепт, дотримуйтесь його і готуйте смачні млинці.
- Яйце - 1 штука
- Вода - 250 мілілітрів
- Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Варення - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Заздалегідь позабодьтесь про начинку, нехай це буде варення, згущене молоко або мед - вибір за вами, а мені подобаються ці млинці з варенням.
Один із секретів приготування тіста для млинців полягає в тому, що яйце потрібно обов'язково збити з цукром, як на бісквіт. Тоді млинці вийдуть дуже пишними і м'якими. До яєчної маси додайте холодну воду, перемішайте.
Введіть борошно і розпушувач, збийте отриману масу міксером, щоб уникнути наявності в тесті борошняних грудок.
Готове тісто буде досить рідким, але в той же час в'язким.
Для випікання млинців раджу використовувати млинниць, на такій сковороді млинці завжди виходять тонкими і рівними. Вилийте близько 100 мл. Тесту за допомогою ополоника на добре розігріту сковороду і випікайте з обох сторін до готовності.
Млинці без молока готові. Смачного!
P.S. Не забудьте приготувати ароматний чай і відкрити баночку улюбленого варення.
P.S. Не забудьте приготувати ароматний чай і відкрити баночку улюбленого варення.