Млинці з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Млинці з кабачків - просте і ситне блюдо для буденного обіду або вечері. Виходять вони ніжними, ароматними і безсумнівно смачними. Розповім і покажу, як приготувати млинці з кабачків.
Млинці з кабачків, приготовані за цим рецептом з фото, виходять дуже ніжними, м'якими і соковитими. Та й ситними, в принципі, теж: трьома-чотирма такими млинцями можна вдосталь наїстися (особливо, якщо звернути в них улюблену начинку). Подавати млинці з кабачків найкраще зі свіжою сметаною або кефіром. Смачного!
- Кабачки - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 200 мілілітрів
- Борошно - 1 Склянка(200 мл.)
- Сіль - 0.5 чайних ложки (без гірки)
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки(3 - в тісто, 1 - для смаження)
1. Підготуйте продукти для млинців. Кабачки вимийте, зріжте у них хвостики. Приступимо!
2. Кабачки порізати дрібно і подрібніть будь-яким зручним способом. Можна скористатися м'ясорубкою або блендером. Головне завдання - отримати максимально подрібнені кабачки.
3. Візьміть глибоку зручну тару для змішування продуктів для тіста. Змішайте кабачки з сіллю, рослинним маслом і яйцями.
4. Влийте молоко і додайте просіяне борошно. Перемішайте віночком до утворення однорідної маси. Можна змішати молоко окремо з борошном, а потім з'єднати з кабачкової масою. Робіть, як вам зручно.
5. Тісто для млинців готове. Воно в міру густе і прекрасно розтікається.
6. Змастіть силіконової пензликом з маслом сковороду. Добре розігрійте її. Влити в тісто, поворотом ручки сковороди регулюйте, щоб воно рівномірно розтікався. Смажте на повільному вогні, перевертайте лопаткою.
7. Коли млинець прожарюється добре, він легко перевертається. А ось якщо недожаріть його, то перевернути буде складно. Готові млинці подавайте зі сметаною. Також це відмінний варіант для фарширування.