Рецепт Млинці на заквасці фото

Млинці на заквасці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні я розповім, як приготувати млинці на заквасці в домашніх умовах. Виходить швидка і дуже проста в приготуванні випічка, вам не важко буде зробити такі млинці самостійно!

Опис приготування:

Цей незвичайної, але простий рецепт млинців на заквасці не містить в собі яєць і продуктів тваринного походження. Так що люди, які не вживають м'ясо і яйця, але молоко в свій раціон включають, із задоволенням поласують цими млинцями. Вони просто тануть у роті і завжди виходять дуже пишними. Спробуйте!

  • Стартер Молочна - 200 грам
  • Мед - 20 грам
  • Масло рослинне - 20 грам
  • Молоко - 150 грам
  • Борошно - 150 грам
  • Пекарський порошок - 2 чайних ложки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Ягоди - За смаком (для начинки або прикраси)
млинці на заквасці - фото крок 1
1. Для тесту змішаємо все рідкі інгредієнти, почекаємо, поки з'являться бульбашки: так діє закваска. Далі всипаємо борошно, соду і пекарський порошок, ретельно перемішуємо.
млинці на заквасці - фото крок 2
2. Акуратними однаковими плямами виливаємо тісто на деко. Я на цьому етапі прямо в кожен млинець всипав трохи ягід. Запікаємо при 200 градусах в духовці по 5 хвилин з кожного боку.
млинці на заквасці - фото крок 3
3. Дістаємо млинці, складаємо їх стопкою і посипаємо рештою ягодами. Готово!

Схожі рецепти