Млинці на заквасці
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати млинці на заквасці в домашніх умовах. Виходить швидка і дуже проста в приготуванні випічка, вам не важко буде зробити такі млинці самостійно!
Цей незвичайної, але простий рецепт млинців на заквасці не містить в собі яєць і продуктів тваринного походження. Так що люди, які не вживають м'ясо і яйця, але молоко в свій раціон включають, із задоволенням поласують цими млинцями. Вони просто тануть у роті і завжди виходять дуже пишними. Спробуйте!
- Стартер Молочна - 200 грам
- Мед - 20 грам
- Масло рослинне - 20 грам
- Молоко - 150 грам
- Борошно - 150 грам
- Пекарський порошок - 2 чайних ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Ягоди - За смаком (для начинки або прикраси)
1. Для тесту змішаємо все рідкі інгредієнти, почекаємо, поки з'являться бульбашки: так діє закваска. Далі всипаємо борошно, соду і пекарський порошок, ретельно перемішуємо.
2. Акуратними однаковими плямами виливаємо тісто на деко. Я на цьому етапі прямо в кожен млинець всипав трохи ягід. Запікаємо при 200 градусах в духовці по 5 хвилин з кожного боку.
3. Дістаємо млинці, складаємо їх стопкою і посипаємо рештою ягодами. Готово!