Млинці на молоці повітряні
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно, якщо ви готуєте млинці для того, щоб потім їх подавати рулетиками з начинкою, цей рецепт приготування млинців на молоці повітряних не годиться. Зате в якості десерту - саме те! ніжно!
Такі млинці на молоці повітряні і чудові в домашніх умовах і справді не вимагають до себе нічого на додаток! особливо, якщо ви спробуєте додати не цукор, а цукрову пудру, і не всі яйця цілком, а окремо збиті в піну білки. А вже скільки всього можна придумати зі спеціями - імбир, мідь, обкладинка, ванільний цукор… Хоча звичайно ж, цей класичний рецепт млинців на молоці повітряних цілком допускає їх подачу "по-старому", - з варенням або сметаною. Приємного вам апетиту!
- Борошно - 500 грам
- Дріжджі швидкі - 11 грам(1 пакетик)
- Вершкове масло - 25 грам
- Молоко - 400 мілілітрів
- Цукор - За смаком
- Сіль - За смаком
- Яйця - 3 штуки
1. Для тесту змішаємо спочатку молоко кімнатної температури з борошном, сіллю, цукром і дріжджами. Залишимо постояти і збільшитися в обсязі. Потім додамо яйця і топленого вершкового масла. Перемішаємо.
2. Прогріваємо товсту сковороду, змащену маслом, і виливаємо потроху нашого булькаючої тесту. Випікаємо млинці з двох сторін.
3. Ось така рум'яна радість у нас вийшла. Смачного!