Млинці на молоці кислим
(покроковий рецепт з фото)
Якщо так сталося, що молоко, на яке ви розраховували, до ранку раптом зіпсувався, - не привід впадати у відчай! Я вам розповім, як приготувати млинці на молоці кислим, - тонкі і смачні! пробуємо!
Такі млинці на молоці кислим в домашніх умовах я зазвичай готую з банальної метою - утилізувати трохи зіпсовані молоко. Але ви знаєте, млинці виходять настільки ніжними, що часто я спеціально їх готую, - беру стакан покупного кефіру, а залишок - це свіже молоко. Теж дуже цікаві і ароматні млинці виходять. Так що всім любителям млинців присвячую і цей рецепт приготування млинців на молоці кислим. Бажаю удачі!
- Молоко кисле - 400 мілілітрів (можна замінити кефіром)
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 70 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сода - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 1.5 склянки
1. Молоко ставимо на вогонь. Коли стане трохи теплим - зачерпує стакан і виливаємо його в миску. Решту молока доводимо майже до кипіння, і знімаємо з вогню. До тієї теплою частини молока додамо яйця, цукор, сіль, соду рослинне масло і просіяне борошно.
2. А тепер залишок гарячого молока. Добре перемішати.
3. Вершкове масло потроху додаємо на сковорідку перед кожним новим млинчиком. Обсмажуємо кожен млинець з двох сторін.
4. Ось такі вони гарні виходять. Смачного!