Млинці на молоці і кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами рецептом млинців на молоці і кефірі, які відмінно поєднуються з медом, варенням і ягодами. Пишні і ніжні, але в той же час ситні млинці на молоці і кефірі сподобаються кожному!
Трохи незвично робити млинці відразу і на молоці, і на кефірі, але сам процес нічим не відрізняється від звичайного. Для приготування млинців на молоці і кефірі я взяла кефір одновідсотковою жирності і нежирне молоко. Якщо хочете зробити млинці більш солоними - додайте більше солі, а цукор не додавайте. В принципі, млинці виходять універсальними, відмінно підійдуть на Масляну.
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Кефір - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти.
Яйця збийте з сіллю.
Влейте молоко. Потім кефір, перемішайте.
Борошно змішайте з сіллю. Перемішуємо з яйцями.
Додаємо цукор.
А також соняшникова олія.
Можете дати тісту трохи настоятися перед смаженням. Смажимо млинці на невеликій кількості олії з двох сторін.
Готові млинці на молоці і кефірі подаємо до чаю або кави на сніданок. З ягодами або медом. Смачного!