Млинці конвертом
(покроковий рецепт з фото)
Цей спосіб загортання млинців - найлегший і самий зручний. Млинці-конверти з начинкою - це чудове блюдо на сніданок або вечерю, а також їх можна приготувати і до святкового застілля.
Млинці конвертом дуже зручно обсмажувати на сковороді або запікати в духовці. Вони відмінно тримають форму, не розпадаються. І начинка з них не випадає. Готувати млинці конвертом можна з різними начинками. Начинку вибирайте за бажанням. Я розповім вам, як зробити млинці конвертом. Це дуже легко. Перед вами рецепт приготування млинців конвертом. Готуємо і приємного апетиту!
- Молоко - 0, 5 L
- Борошно - 1, 5 склянки
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Варена куряча грудка - 500 грам (для начинки)
- Сир - 150 грам (для начинки)
- Крем - 1 Ст. Ложка (для начинки)
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток (для начинки)
- Зелень кропу - 15 грам (для начинки)
Починаємо готувати тісто для млинців. Збиваємо яйця з цукром і сіллю.
Додаємо до яєць просіяне борошно і добре перемішуємо. Вийде густе тісто.
Невеликими порціями вливаємо в тісто тепле молоко і добре розмішуємо. При такому способі в тесті не буде грудочок. Вливаємо олію і ще раз добре перемішуємо.
На розігрітій сковороді, змащеній маслом, смажимо тонкі млинці.
Тепер приступимо до підготовки начинки. Варену курячу грудку нарізаємо на дрібні кубики. Додаємо до неї натертий на тертці сир.
Посипаємо перцем, можна додати дрібку солі. Додаємо сметану.
Кріп моєму, обсушуємо і дрібно нарізаємо. Додаємо до курки з сиром і все ретельно перемішуємо. Начинка для млинців готова.
Приступаємо до закручюванню млинців. Викладаємо столову ложку начинки на млинець, трохи відступивши від краю.
Накриваємо меншою стороною млинця начинку.
Тепер складаємо бічні краї млинця.
Злегка придавлюємо млинець і щільно загортаємо конверт.
Точно так же загортаємо все решта млинці.
Млинці перед подачею до столу можна запекти в духовці під вершками, а можна обсмажити на вершковому маслі на сковороді.