Млинці, фаршировані грибами
(покроковий рецепт з фото)
Млинці, фаршировані грибами, - це смачне і ситне блюдо, яке можна запропонувати своїм найдорожчим гостям. Млинці вийдуть
Неймовірно смачними, поживними і ситними.
Гриби можна використовувати будь-які, найдоступніші і поширені -
Печериці, вони сюди підійдуть ідеально. Також додамо трохи сиру,
Зелена цибуля - вийде просто дивовижний смак і поєднання.
Подавайте такі млинці зі сметаною, будь-яким соусом.
- Молоко - 200 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 6-7 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Гриби (печериці) - 200 грам
- Сир твердий - 70 грам
- Зелена цибуля - 15 грам
- Сіль, чорний перець - - За смаком
1. Підготуйте всі продукти за списком, за бажанням можете використовувати для рецепта інші гриби.
2. Печериці вимийте і просушіть, наріжте невеликими шматочками. Цибулю очистіть і сполосніть, дрібно наріжте. У сковороді прогрійте ложку рослинної олії, після перекладіть гриби і цибулю,
Смажте 4-5 хвилин до готовності.
Смажте 4-5 хвилин до готовності.
3. Паралельно приготуйте тісто на млинці - в глибоку миску влийте тепле молоко, додайте куряче яйце.
4. Всипте пшеничне борошно, то Збийте має в змішувачі допомоги.
5. Додайте в тісто столову ложку масла, щіпку солі. Готове тісто можна залишити на 5 хвилин в спокої, щоб воно «відпочило».
6. До цього моменту вже повинні посмажитися гриби з цибулею.
7. Блинную сковороду злегка змастіть маслом, Тест vlejte Polovnik, смажте млинці з обох сторін по кілька хвилин.
8. Гриби подрібніть в чаші блендера, додайте до грибів дрібно нарізану зелену цибулю, натертий середньої стружкою твердий сир. Načinku сіль і poperčite, перемішайте все.
9. На край млинчика розкладіть начинку.
10. Після скрутіть млинець рулетом. Також вступите з усіма іншими млинцями.
11. Смачного!