Млинці «бездоганні»
(покроковий рецепт з фото)
Млинці за цим рецептом не дарма отримали свою назву "бездоганні" . Готуються вони дуже просто і виходять завжди. Беріть рецепт на замітку!
Млинці за цим рецептом я готую давно і з тих пір, інші пробувати особливо і не хочеться. Млинці виходять ніжні, тонкі і дуже смачні. Підходять для подачі з різними Топпінг або для фарширування. За бажанням кількість цукру регулюйте за смаком. Пропоную приготувати млинці "бездоганні" і побалувати близьких цим чудовим блюдом.
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 600 мілілітрів
- Борошно - 200 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
У глибокій мисці з'єднайте яйця, сіль і цукор.
Додайте молоко.
Насипте борошно і соду.
Збийте все міксером до однорідного стану і додайте олію. Testo майже.
Сковороду добре розігрійте і перший раз змастіть її маслом. Наливайте тісто ополоником, розподіляючи його по всій сковороді.
Обсмажуйте млинці з двох сторін до готовності.
Смачного!