Рецепт Млинці «бездоганні» фото

Млинці «бездоганні»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл, На сніданок, Масляна
Випічка, Солодке, Млинці

Млинці за цим рецептом не дарма отримали свою назву "бездоганні" . Готуються вони дуже просто і виходять завжди. Беріть рецепт на замітку!

Млинці за цим рецептом я готую давно і з тих пір, інші пробувати особливо і не хочеться. Млинці виходять ніжні, тонкі і дуже смачні. Підходять для подачі з різними Топпінг або для фарширування. За бажанням кількість цукру регулюйте за смаком. Пропоную приготувати млинці "бездоганні" і побалувати близьких цим чудовим блюдом.

  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 600 мілілітрів
  • Борошно - 200 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
млинці
Підготуйте всі інгредієнти.
млинці
У глибокій мисці з'єднайте яйця, сіль і цукор.
млинці
Додайте молоко.
млинці
Насипте борошно і соду.
млинці
Збийте все міксером до однорідного стану і додайте олію. Testo майже.
млинці
Сковороду добре розігрійте і перший раз змастіть її маслом. Наливайте тісто ополоником, розподіляючи його по всій сковороді.
млинці
Обсмажуйте млинці з двох сторін до готовності.
млинці
Смачного!

Схожі рецепти