Млинцевий торт з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви знаєте, як приготувати млинцевий торт з шоколадом, то завжди зможете здивувати ваших гостей. За короткий час можна спорудити справжній кулінарний шедевр на десерт.
Найголовніше в цьому рецепт - спекти шоколадні млинці. Це не займе багато часу, але вони повинні охолонути, щоб крем не потік. Всі ласуни будуть в захваті! Просочення буде вершкової і дасть цікавий відтінок. Ох, вже самій захотілося знову зробити цей торт своєї сім'ї.
- Борошно - 320 грам
- Шоколад - 100 грам
- Вершки 35% - 600 грам
- Сир 9% - 600 грам
- Цукрова пудра - 270 грам
- Молоко - 700 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Ванілін - 1 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Коньяк - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Лимонний сік - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
Збийте до легкої піни яйця з сіллю і цукром. Всипте в цю суміш просіяне борошно і влийте коньяк.
У каструльці в 50 мл молока розтопіть шоколад і влийте його в борошняну суміш. Також в неї додайте решту молока і погашену лимонним соком соду.
Суміш замішайте в тісто. З нього випікайте тонкі млинчики на рослинній олії, а потім залиште їх остигати.
У цей час приготуйте крем. Сир протріть через сито. В іншій мисці вершки збийте з пудрою. І потім змішайте обидві маси до єдиної консистенції.
Зберіть торт, намазуючи кожен млинець кремом і укладаючи їх один на інший. Також промажте з боків і прикрасьте за бажанням. Смачного!