Рецепт Міланське печиво фото

Міланське печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Пісочне тісто, Шоколад
Рецепти для схуднення
На обід, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Печиво, Страви з начинкою

Не тільки смачне, але і дуже красиве печиво, яке припаде до смаку всім ласунам! Отже, багато писати не буду, відразу приступимо до приготування міланського печива!

Міланське печиво - це традиційна випічка, маленькі печеньки, які зазвичай подаються разом з чашкою чаю або гарячого шоколаду, а також в кінці обіду з кавою. Маленькі, хрусткі, ароматні печива. Готувати легко і швидко, так що освоїти цей рецепт італійської кухні не складе труднощів.

  • Борошно пшеничне - 250-300 грам
  • Цукор - 400 грам
  • Вершкове масло - 150-200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Шоколад темний - 120 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • М'ятний сироп - 2-3 капель
міланське печиво - фото крок 1
1. Попередньо нагрійте духовку до 160 градусів.
Підготуйте тісто: змішайте борошно, 200 грам цукру, яйце і ванілін. Збийте до кремовою текстури.
міланське печиво - фото крок 2
2. На деко постеліть папір для випікання і за допомогою столової ложки сформуйте круглі печива на відстані 3-5 см.
міланське печиво - фото крок 3
3. Випікайте печиво протягом 15 хвилин.
міланське печиво - фото крок 4
4. Змішайте 200 грам цукру, м'ятний сироп і воду.
міланське печиво - фото крок 5
5. Розтопіть шоколад на паровій бані і змішайте його з цукровим сиропом.
міланське печиво - фото крок 6
6. Змастіть одну половину печива шоколадною начинкою і накрийте іншою половиною. Готово!

Схожі рецепти