Міланське печиво
(покроковий рецепт з фото)
Не тільки смачне, але і дуже красиве печиво, яке припаде до смаку всім ласунам! Отже, багато писати не буду, відразу приступимо до приготування міланського печива!
Міланське печиво - це традиційна випічка, маленькі печеньки, які зазвичай подаються разом з чашкою чаю або гарячого шоколаду, а також в кінці обіду з кавою. Маленькі, хрусткі, ароматні печива. Готувати легко і швидко, так що освоїти цей рецепт італійської кухні не складе труднощів.
- Борошно пшеничне - 250-300 грам
- Цукор - 400 грам
- Вершкове масло - 150-200 грам
- Яйце - 1 штука
- Шоколад темний - 120 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Вода - 1 Ст. Ложка
- М'ятний сироп - 2-3 капель
1. Попередньо нагрійте духовку до 160 градусів.
Підготуйте тісто: змішайте борошно, 200 грам цукру, яйце і ванілін. Збийте до кремовою текстури.
Підготуйте тісто: змішайте борошно, 200 грам цукру, яйце і ванілін. Збийте до кремовою текстури.
2. На деко постеліть папір для випікання і за допомогою столової ложки сформуйте круглі печива на відстані 3-5 см.
3. Випікайте печиво протягом 15 хвилин.
4. Змішайте 200 грам цукру, м'ятний сироп і воду.
5. Розтопіть шоколад на паровій бані і змішайте його з цукровим сиропом.
6. Змастіть одну половину печива шоколадною начинкою і накрийте іншою половиною. Готово!