Маннік з яблуками без борошна
(покроковий рецепт з фото)
Маннік з яблуками без борошна - це просто відмінний варіант швидкого і бюджетного ласощі, яке ідеально підійде для всіх членів сім'ї. Спробуйте!
Готувати маннік простіше простого, результатом ви точно будете задоволені. Маннік виходить злегка хрустким, а всередині ніжним і повітряним. Яблука надають випічці особливу родзинку. Якщо ви любите більш вологі і мокрі пироги, готовий маннік можна просочити молоком або згущеним молоком. Подавайте маннік до столу з чаєм або кавою.
- Манна крупа - 1 Склянка
- Кефір - 1 Склянка
- Цукор - 0, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Яблука - 1 штука
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У глибоку зручну миску всипте половину склянки цукру, додайте манку.
Влийте в миску кефір і добре перемішайте. Залиште заготовку в спокої на 30 хвилин.
Через зазначений час додайте в миску курячі яйця.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти, додайте розпушувач.
Форму для духовки змастіть маслом і посипте манкою. Перекладіть приготоване манне тісто в форму. Яблуко сполосніть, наріжте шматочками і втопите їх в тесті. Запікайте маннік в духовці при температурі 180 градусів 25 хвилин. Смачного!
Маннік готовий. Смачного!