Манна каша в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Знайома нам усім з дитинства манна каша. З'єднаємо класичні традиції з останніми досягненнями техніки і прискоримо процес.
Люди діляться на тих, хто любить манну кашу, і на тих, хто її не любить. У моїй родині люблять все! Хоч і виросли мої дітки, але манну кашу періодично вимагають. Якщо варити кашу на всю сім'ю - то звичайно ж краще це робити на плиті, за класичним рецептом. А якщо потрібно одна порція - то тут на виручку приходить мікрохвильовка. Манна каша, приготована в ній, практично нічим не відрізняється від традиційної. Зате часу приготування займає набагато менше. Отже - простий рецепт приготування манної каші в мікрохвильовці.
1. Насипаємо в глибоку тарілку манну крупу, цукор і сіль. Розмішуємо.
2. Заливаємо молоком і ставимо в мікрохвильовку.
3. Включаємо на 1, 5 хвилини при потужності 750 ват.
4. Перемішуємо, додаємо вершкове масло.
5. Включаємо ще на півтори хвилини при тій же потужності. Каша готова!
Перемішуємо і подаємо. При подачі можна полити будь-яким варенням, додати свіжі або консервовані фрукти. Це смачно!
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Молоко - 1 Склянка
- Вершкове масло - 20 грам
1. Насипаємо в глибоку тарілку манну крупу, цукор і сіль. Розмішуємо.
2. Заливаємо молоком і ставимо в мікрохвильовку.
3. Включаємо на 1, 5 хвилини при потужності 750 ват.
4. Перемішуємо, додаємо вершкове масло.
5. Включаємо ще на півтори хвилини при тій же потужності. Каша готова!
Перемішуємо і подаємо. При подачі можна полити будь-яким варенням, додати свіжі або консервовані фрукти. Це смачно!