Манна каша на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Зварити кашу можна не тільки в каструлі або в мультиварці, але і на сковороді. Хочете навчитися? Якщо цікавий вам такий варіант, тоді запам'ятовуйте цей легкий рецепт і обов'язково повторіть будинку.
Поспішаю показати вам крок за кроком, як приготувати манну кашу на сковороді. Ця ідея підійде для сніданку і перекусу дорослим і малюкам. В рецепт можна додати масло, цукор, корицю або ваніль для аромату. Кількість рідини можна збільшити, якщо вам до смаку більш рідка каша.
- Молоко - 3 склянки
- Крупа манна - 1/2 склянки
- Сіль, цукор, вершкове масло - За смаком
1. На сковороду налийте молоко і поставте на вогонь.
2. Після закипання тонкою цівкою всипати крупу.
3. Постійно помішуючи, варіть на повільному вогні. Додайте за смаком сіль, цукор.
4. В кінці зніміть з вогню, додайте вершкове масло і перемішайте.
5. Манна каша на сковороді - це досить зручно і дуже смачно. Смачного!