Маффіни з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Щоб мафіни вийшли дійсно шоколадними, одного какао недостатньо. Ось рецепт, як приготувати маффіни з шоколадом і волоськими горіхами. Гарантую, що успіх їм забезпечений Спробуйте!
Какао для мафінів повинно бути хорошої якості. Замість шоколадних крапель можна використовувати плитку чорного шоколаду, дрібно нарізану ножем. Начинку з горіхів і шоколаду можна розділити на 2 випробування деталей. Коли маффіни охолонуть, присипте їх цукровою пудрою або полийте глазур'ю.
- Какао - 3/4 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 3/4 склянки
- Ваніль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 200 грам
- Сіль - 1/4 чайних ложки
1
Просійте в миску какао з розпушувачем. Влийте півсклянки окропу і розмішайте, щоб не утворилися грудочки.
2
Вершкове масло розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Додайте ваніль і перемішайте, щоб вона розчинилася.
3
Яйця збийте міксером до пишної світлої піни, поступово додайте цукор.
4
З'єднайте масло з яєчної сумішшю і акуратно перемішайте дерев'яною ложкою.
5
Додайте сіль в борошно і просійте її в тісто, потім з'єднайте з усіма інгредієнтами шоколадну масу.
6
Волоські горіхи розріжте на 2-3 частини, додайте в тісто разом з шоколадними краплями і перемішайте.
7
Розкладіть тісто за допомогою ложки в паперові форми, заповнивши їх трохи більше, ніж наполовину. Випікайте 20-25 хвилин в духовці при температурі 180 градусів.