Листковий пиріг з ягодами
(покроковий рецепт з фото)
Випічка - це завжди особлива радість в будинку! Пропоную приготувати смачний пиріг з листкового тіста зі смородиною, вишнею і сиром. Останній надає випічки насичений молочний аромат!
Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування листкового пирога з ягодами. При запіканні стежте за станом заливки. Як тільки вона повністю загусне, ваш пиріг готовий, його можна виймати з духовки. Перед вживанням дайте пирога повністю охолонути у формі. Хай щастить!
- Листкове тісто - 2 штуки (листи)
- Сир - 300 грам
- Яйце - 1 штука(+ 2 яйця для заливки)
- Цукор - 50 грам(+ 60 грам для заливки)
- Ваніль і кориця - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
- Яблуко - 1 штука
- Крем - 300 грам
- Ягоди - 1 За смаком (вишня і смородина)
Форму для запікання змастіть маслом. Для заливки збиваємо яйця з цукром і сметаною. Вимочуємо обидва листи тесту в заливці, викладаємо у форму. Зверху розкладаємо часточки яблука. Присипаємо корицею і ваніллю.
Збиваємо сир з яйцем і цукром. Вливаємо сирну масу зверху.
Тепер виливаємо залишки заливки. Прикрашаємо пиріг промитими ягодами. Відправляємо пиріг в духовку на 30 хвилин при температурі в 180 градусів.
Смачного!