Лаваш з сардиною
(покроковий рецепт з фото)
Лаваш користується популярністю! Багато вживають його в їжу замість традиційного хліба. Крім того, з лаваша можна приготувати смачний закусочний рулет з начинкою з консервованої сардини.
Маючи уявлення про те, як приготувати лаваш з сардиною, ви завжди зможете приготувати швидку закуску до приходу гостей. З начинкою можна постійно експериментувати, пробуючи різні поєднання інгредієнтів. Перед вживанням дайте лаваш просочитися декілька годин. Найкраще помістити його в холодильник. Хай щастить!
- Лаваш тонкий - 1-2 штук
- Сардини - 1 штука (консерви)
- Сир плавлений - 2 штуки
- Майонез - 150 грам
- Кріп - 1 пучок
- Капуста квашена - 150 грам
Розкладіть лаваш на столі. Змастіть його тонким шаром майонезу. Плавлений сир натріть на тертці, присипте їм лаваш.
Далі викладаємо сардини (рідина необхідно злити), розім'яті виделкою. Зверху присипаємо квашеною капустою і подрібненим кропом.
Поверніть лаваш рулетом. Помістіть його в холодильник для просочення. Перед подачею на стіл наріжте рулет порційними шматочками. Смачного!