Квас з борошна
(покроковий рецепт з фото)
Готується такий квас з житнього борошна. Дуже добре втаязикє спрагу і позитивно впливає на імунну систему человека.Із цього квасу також дуже часто готують усіма улюблену окрошку.
Перед вами простий рецепт приготування квасу з борошна. Вам знадобляться всього два інгредієнти: житнє борошно і вода. По мірі того, як буде витрачатися квас, підливайте кип'ячену воду і відповідну кількість житнього борошна. Гарного вам дня!
- Борошно житнє - 1 кілограм
- Вода - 10 літрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
З житнього борошна замісити рідке тісто на воді. Просто додавши у воду - житнє борошно, ретельно все перемішавши.
Посуд з майбутнім квасом накрийте марлею. Тримайте в теплому місці 2-3 дня. Коли тісто підніметься, розбавте його теплою кип'яченою водою і залиште бродити.
Готовий квас процідіть через марлю. Зберігайте в холодильнику. Будьте здорові!