Курячі котлети з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.
Курячі котлети з сиром гарні для тих, хто не любить довго стояти біля плити. Можна використовувати не тільки куряче м'ясо, але і будь-яке інше. Звичайно, час готування від цього змінюється.
Опис приготування:
Подивіться рецепт. Готувати котлети зовсім не важко! Виходять смачними і ситними. Я люблю страви з птиці, тому саме курячі котлети з сиром для мене справжні ласощі! Їх можна подавати з будь-яким гарніром! сподіваюся, вам теж сподобається! :)
- Куряча грудка - 500 грам
- Хліб - 200 грам (краще батон)
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Мелений чорний перець - 1 За смаком
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка (звичайно, якщо знадобиться, використовуйте більше.)
- Часник - 1 зубчик
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сир Моцарелла - 200 грам
Розімніть скибочки батона в молоці.
Поріжте філе курячої грудки на невеликі шматочки. І пропустіть через м'ясорубку.
Пропустіть розмочений батон через м'ясорубку в ту ж миску, що і курку.
Перемішайте. Приправити сіллю і poperčite.
Відірвіть від готового фаршу шматочок, округлятимете, зробіть корж і закатати в неї шматочок сиру.
Сліпа kotletku. Обваляйте її в панірувальних сухарях.
Смажте котлети на вершковому маслі, розтопивши його перед цим на сковороді.
За три хвилини з кожного боку. Повинна вийде рум'яна кірочка. Смачного!