Рецепт Куряча грудка в паніровці фото

Куряча грудка в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе, Куряча грудка
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Незвичайне рішення приготувати таким чином курку, але панірування робить своє - смак м'яса доповнюється хрусткою скоринкою. Ця страва може бути відмінною альтернативою смаженій або запеченого м'яса.

Багато страв можна урізноманітнити за допомогою панірування. Вона може бути різною. В даному випадку панірування буде з борошна, яйця і сухарів. Готується м'ясо максимум за 20 хвилин на слабкому вогні, а смак хрусткої скоринки - чудовий!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Сухарі паніровочні - 50 грам
  • Борошно - 6 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
куряча грудка в паніровці - фото крок 1
1. Якщо у вас в холодильнику лежить куряче філе - раджу приготувати його за цим рецептом. По перше, це швидко, а по-друге - смачно! Для початку нарізаємо м'ясо на частини, відбиваємо кожну. Розмір регулюйте самі. Наприклад, я ділю цілу грудку на 4-5 частин.
куряча грудка в паніровці - фото крок 2
2. Окремо збиваємо в ємності яйце, а на тарілках готуємо борошно і панірувальні сухарі (для панірування).
куряча грудка в паніровці - фото крок 3
3. Тепер робимо так: обвалюють м'ясо в борошні з обох сторін.
куряча грудка в паніровці - фото крок 4
4. Потім опускаємо м'ясо в яйце (також по обидва боки).
куряча грудка в паніровці - фото крок 5
5. Після цього знову в сухарі і також з двох сторін.
куряча грудка в паніровці - фото крок 6
6. І тільки після цього відправляємо відбивні на добре розігріту сковороду. Смажимо до готовності на середньому вогні.
куряча грудка в паніровці - фото крок 7
7. Як тільки на поверхні м'яса з'являється золотистий колір - значить наша куряча грудка в паніровці в домашніх умовах готова! За той час, поки м'ясо дарілось, є можливість відварити гарнір.

Схожі рецепти