Курка за хвилинку
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно відкрила для себе чудовий рецепт швидкої курочки. Смак зовсім невимовний. Маринад на основі гірчиці, меду і апельсинового соку ви напевно не пробували. Цікаво? тоді дивіться!
Використовуйте тільки натуральний свіжовичавлений апельсиновий сік, соки з картонних упаковок занадто солодкі для м'яса, там немає потрібної кислинки. Смажте на сильному вогні з двох сторін, щоб м'ясний сік закупорився всередині.
- Куряче філе - 350 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Мед - 0, 5 Ст. Ложки
- Апельсиновий сік - 35 мілілітрів
- Вершки - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - 1 пучок
Підготуйте продукти. Сіль я тут не використовую. Вимийте куряче філе, обсушити паперовою серветкою і поріжте на шматочки поперек волокон.
Розігрійте оливкову олію на сковороді, обсмажте на сильному вогні шматочки курячого м'яса.
Переверніть і швидко обсмажте з іншого боку до золотистої скоринки.
Влийте вершки, апельсиновий сік, додайте гірчицю і мед. Протушкувати хвилинку. Посипте дрібно порізаної петрушки.
Курка готова! Смачного!