Курка з картоплею і овочами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо соковите, дієтичне. Коли я готую курку в мультиварці, то ніколи не додаю зайвий жир. Курка пустить і сік, і жир в процесі приготування. Овочі сезонні і, звичайно, картопля!
Всі овочі і курка нарізаються шматочками і гасяться у власному соку з додаванням невеликої кількості води.
- Курка - 1 кілограм (підійде як ціла тушка, так і окремі м'ясні частини)
- Картопля - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Кабачок - 0, 5 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Прованські трави - За смаком
- Вода - 100 мілілітрів
Приготуємо продукти. Курку і овочі вимити. Курку порубати на частини. Овочі очистити.
Поріжте кабачок кубиками. Болгарський перець смужками. Лук півкільцями. Часник слайсами.
Картопля і помідор поріжте часточками або великими шматочками.
Курку щедро посипте спеціями і сіллю.
Складіть всі інгредієнти шарами або перемішайте. Влийте трохи води. Додати сіль за смаком. Гасіть в режимі "плов" 45 хвилин.
Курка з картоплею і овочами в мультиварці готова.
Розкладіть по тарілочками і подайте гарячим. Приємного!