Курка в духовці з овочами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Нежная курочка, запечена з картоплею і помідорами чері в духовці. Я додала ароматні трави і оливкове рафіноване масло, вийшло просто і дуже смачно.
Курка, картопля та інші овочі ріжуться шматочками. Укладаються шарами і запікаються в духовці.
- Курка - 600 грам
- Картопля - 500 грам
- Помідори черрі - 100 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Італійські трави - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
Приготуємо продукти.
Змащуємо вогнетривкий деко олією. Викладаємо шматочки курки. Солимо, посипаємо травами.
Зверху кладемо рівномірно картопля і цибуля. Солимо.
Далі помідори черрі, порізані на половинки. Солимо. Поливаємо олією.
Запікаємо при 250 градусах 40-50 хвилин. Перевіряйте блюдо на готовність.
Страву подавати гарячою з зеленню і соусами. Приємного!