Курка, запечена з картоплею і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Смачне страви не тільки для повсякденного вечері, але і святкового скромного меню.
Курочка з овочами виходить соковитою, ніжною і ароматною. Процес приготування дуже простий. Овочевий набір може змінюватися в залежності від сезону.
- Курка - 800 грам
- Картопля - 500 грам
- Помідори - 2-3 штук
- Болгарський перець - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Приготуємо продукти. Курку і овочі вимити. Овочі очистити і підготувати до нарізки. Курку порубати на частини.
2. Частини тушки посолити. Додати спеції для курки.
3. Крупно порізати цибулю, морква, перець і томати.
4. Картоплю порізати на чотири частини.
5. Скласти в сотейник курку з овочами, полити олією, перемішати добре. Можна влити трохи води або накрити фольгою, як зручно. Ставимо деко в духовку при температурі 250 градусів на 40 хвилин.
6. Курка, запечена з картоплею і овочами, готова.
7. Розкладаємо порційно. Подаємо в гарячому вигляді. Смачного!