Рецепт Курка, запечена з картоплею і овочами фото

Курка, запечена з картоплею і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачне страви не тільки для повсякденного вечері, але і святкового скромного меню.

Опис приготування:

Курочка з овочами виходить соковитою, ніжною і ароматною. Процес приготування дуже простий. Овочевий набір може змінюватися в залежності від сезону.

  • Курка - 800 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Помідори - 2-3 штук
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
курка, запечена з картоплею і овочами - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Курку і овочі вимити. Овочі очистити і підготувати до нарізки. Курку порубати на частини.
курка, запечена з картоплею і овочами - фото крок 2
2. Частини тушки посолити. Додати спеції для курки.
курка, запечена з картоплею і овочами - фото крок 3
3. Крупно порізати цибулю, морква, перець і томати.
курка, запечена з картоплею і овочами - фото крок 4
4. Картоплю порізати на чотири частини.
курка, запечена з картоплею і овочами - фото крок 5
5. Скласти в сотейник курку з овочами, полити олією, перемішати добре. Можна влити трохи води або накрити фольгою, як зручно. Ставимо деко в духовку при температурі 250 градусів на 40 хвилин.
курка, запечена з картоплею і овочами - фото крок 6
6. Курка, запечена з картоплею і овочами, готова.
курка, запечена з картоплею і овочами - фото крок 7
7. Розкладаємо порційно. Подаємо в гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти