Рецепт Курка з кабачками в горщиках фото

Курка з кабачками в горщиках
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Птах , Курка , Кабачок
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Смачне і ситне блюдо з курячого м'яса і овочів. Сподобається всім членам сім'ї - як маленьким, так і великим. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Порадуйте себе і своїх близьких цим чудовим блюдом! Обсмажте на сковороді шматочки курки, потім додайте подрібнені цибулю і селеру, а також спеції і трохи посмажте разом. Обсмажте картоплю і моркву до золотистої скоринки, потім додайте кабачок, посоліть і ще трохи протушкувати. Часник розділіть на дольки, чорнослив помийте. Заповніть горщики наполовину м'ясом, покладіть в кожен по 1-2 зубчики часнику і трохи чорносливу. Зверху викладіть овочі, ложку сметани в кожен горщик і рясно посипте тертим сиром. Розігрійте духовку і запікайте страву 20 хвилин під кришками, потім ще 15 хвилин без кришок. Смачного!

  • Селера кореневої - 150 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Морква - 100 грам
  • Чорнослив - 100 грам
  • Картопля - 200 грам
  • Сир - 200 грам
  • Крем - 200 грам
  • Куряче філе - 1300 грам
  • Кабачок - 350 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Часник - 8 зубчиків
  • Сіль, перець - За смаком
курка з кабачками в горщиках - фото крок 1
Корінь селери потріть на тертці.
курка з кабачками в горщиках - фото крок 2
Цибуля наріжте півкільцями.
курка з кабачками в горщиках - фото крок 3
Куряче філе порізати невеликими шматочками і злегка обсмажте на сковороді. Потім додайте цибулю, селера, сіль і спеції за смаком. Перемішайте і ще трохи посмажте.
курка з кабачками в горщиках - фото крок 4
Кабачок, а також картопля і морква поріжте кубиками. Обсмажте картоплю і моркву до золотистої скоринки, потім додайте кабачок, посоліть і ще трохи протушкувати.
курка з кабачками в горщиках - фото крок 5
Часник розділіть на дольки, чорнослив помийте. Заповніть горщики наполовину м'ясом, покладіть в кожен по 1-2 зубчики часнику і трохи чорносливу. Зверху викладіть овочі, ложку сметани в кожен горщик і рясно посипте тертим сиром. Розігрійте духовку і запікайте страву 20 хвилин під кришками, потім ще 15 хвилин без кришок.

Схожі рецепти