Кульки із сухофруктів і горіхів
(покроковий рецепт з фото)
Я продовжую вивчати вегетаріанську кухню. Все більше поринаю в вивчення ведичних десертів, які в основному навіть не випікаються і, природно, робляться без яєць.
Якщо гості на порозі, то вас точно врятує моє блюдо. Як приготувати кульки з сухофруктів і горіхів, прочитайте нижче. Ви напевно здивуєтеся простоті цього рецепта. Але до чого він корисний у всіх планах. Страву можна їсти дітям, худне, веганів. Воно стане відмінною заміною магазинним цукеркам, в яких є багато шкідливих речей.
- Чорнослив - 100 грам
- Ізюм - 100 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Волоський горіх - 100 грам
- Кунжут - 100 грам
- Кокосова стружка - 100 грам
- Подрібнені горіхи - 100 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Мед - 4 чайних ложки
Ізюм, курагу і чорнослив промийте в гарячій воді. Прокрутіть їх разом з волоським горіхом через м'ясорубку або блендері. Також перекрутити половину лимона.
Тепер додайте в суміш мед, все добре перемішайте. Вологими руками зробіть небольшоного розміру кульки.
Кожен кульку обваляйте або в кокосовій стружці, або в кунжуті, або в подрібнених горіхах. Дивіться, що більше любите.
Ви можете подавати десерт відразу ж, але краще поставити його десь на півтори години в холодильник, щоб все добре просочилося.